Nézd meg a lap alját is! A linkek ott vannak!

HAM csere-bere

Bejegyzés:
Kedves rádiós barátaim!

Az oldal ebben a formában nem indul újra többé. Amennyiben más formában újraindítjuk, ugyanezen az URL-en fogjátok elérni (azaz ugyan ezen a címen)

Köszönöm mindenkinek a megértését és kívánok sikeres amatőr / rádiós munkát és főként JÓ EGÉSZSÉGET midannyiótoknak!

Az oldal alján található email továbbra is él.

73 DX HA7MACi Gábor


Hozzáadtam: July 11, 2014
Töröljük ki Válaszoljunk IP megtekintése
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
Stop Guestbook SPAMEz egy ingyenes rádióamatőr célú hirdetési oldal (non-profit). Az oldal üzemeltetői nem vállalnak semmilyen felelősséget a hirdetések tartalmáért.

A feladási oldalon a biztonsági szám mezőt nézzétek meg először! Ha nem 5 db szám van benne akkor frissítsétek az oldalt. A kérdésre is válaszoljatok, külömben nem kerül fel a hirdetés. Erre a gyakori "robot" támadások miatt volt szükség. Minden esetben az utolsó 200 Hirdetés látható. A régebbieket egy arhívumba fogjuk áthelyezni. Egy session-ban csak egy hirdetést tudsz feladni.

Nem lehet képet és smilet (mosolyka) megadni a hirdetésekben. Kérek mindenkit, hogy árral és korrekt elérhetőséggel hirdessen, törekedjen mindenki a rövid pontos megfogalmazásra. Azokat a hírdetéseket, melyeknek a feladója nem azonosítható egyértelműen a moderátorok törölhetik! A "gyalázkodó", sértő, trágár kitételeket tartalmazó bejegyzéseket a moderátorok törlik!
Aki szeretne hirdetni azoknak lehetőség:
http://cserebere.pannondxc.hu/
hamborze.hu

Bolt:
http://www.voxline.hu/
http://www.alinco.hu/

Ha problémád van vagy törölni szeretnél egy hírdetést akkor írj egy e-mailt: